Praktische informatie

Een zorgeloos verblijf of een ontspannende trimbeurt is voor ons heel belangrijk, zodat jij je hond met een gerust gevoel kan achterlaten en hij het bij ons naar zijn zin heeft. Daarom hebben we bij Hoog Veld een aantal voorwaarden en praktische richtlijnen opgesteld. Lees deze zeker eens na, want goede afspraken maken de beste (honden)vrienden.

Voorwaarden voor een verblijf bij Hoog Veld
Richtlijnen voor een trimbeurt bij Hoog Veld

 

Voorwaarden voor een verblijf bij Hoog Veld

De honden die bij ons verblijven moeten sociaal zijn naar andere honden en mensen.
Vanwege het huiselijk karakter van het hondenhotel vangen we geen agressieve honden, niet gecastreerde reuen en loopse teven op. Als je hond loops kan worden tijdens de opvangperiode kan je je dierenarts vragen om loopsheid tegen te gaan.

Wendag

Is het de eerste keer dat je hond bij ons verblijft, dan vragen we dat je hond een dag en nacht op proef komt logeren. We gaan na of hij zich goed voelt in zijn nieuwe omgeving en of hij kan omgaan met de andere viervoeters. Wij vinden het belangrijk dat je hond het naar zijn zin heeft tijdens jouw afwezigheid.

Gezondheid

Voeding

Om de eetgewoonten van je hond zoveel mogelijk over te nemen zoals thuis, vragen we om de voeding mee te brengen die jij aan je hond geeft.
Snacks zoals koekjes, een kauwbeen, … worden door ons voorzien. Heb je graag dat je hond dezelfde snacks krijgt zoals thuis, dan mag je deze zeker meebrengen.

Brengen en ophalen

Om de honden de nodige rust te bieden en voldoende tijd te voorzien voor onze klanten, werken we enkel op afspraak. We vragen dan ook om het tijdstip van de gemaakte afspraak te respecteren en indien je de afspraak niet kan nakomen, telefonisch te verwittigen.
Een afspraak is mogelijk van maandag tot zaterdag.

Wat moet je meebrengen als je hond bij ons verblijft?

Heeft je hond medicatie nodig? Breng deze ook zeker mee voor de volledige verblijfsperiode.

Wat mag je meebrengen als je hond bij ons verblijft?

We vinden het belangrijk dat je hond zich snel thuis voelt bij ons. We voorzien alles wat je hond nodig heeft om zich goed te voelen. Sommige honden passen zich sneller aan in een nieuwe omgeving dan andere, daarom kan het helpen om enkele zaken mee te brengen die voor je hond vertrouwd zijn:

 

Richtlijnen voor een trimbeurt bij Hoog Veld

Om de trimbeurt van je hond op een ontspannende en aangename manier te laten verlopen vragen we om rekening te houden met volgende richtlijnen: